GRATIS STANDAARDLEVERING VANAF €100 | GRATIS TERUGSTUREN | VEILIGE BETALING
Top

Mag ik mijn tas meenemen als handbagage?

Selecteer uw luchtvaartmaatschappij en
ontdek de lijst met geschikte koffers van Rolling Luggage.

Ook geschikt voor:

Vind uw handbagage

Opgelet: dit hulpmiddel biedt enkel een richtlijn, want de
afmetingen van handbagage kunnen altijd wijzigen.

Vind de perfecte handbagage

Luchtvaartmaatschappijen hanteren soms verschillende normen inzake formaat en gewicht van handbagage. Sommige maatschappijen vragen een toeslag als uw handbagage te groot of te zwaar is, of men kan u vragen om uw bagage in te checken.

Controleer hieronder de normen voor handbagage van de luchtvaartmaatschappijen waarmee u het vaakst vliegt (lengte x breedte x diepte). Sommige maatschappijen hanteren dezelfde normen. Pak zeker niet meer in dan het toegelaten gewicht, want sommige luchtvaartmaatschappijen wegen uw handbagage voordat u aan boord gaat.

Rolling Luggage heeft verschillende opties per luchtvaartmaatschappij, dus u vindt zeker de handbagage die bij u past.

Opmerking: We trachten up-to-date-informatie over de handbagage te publiceren, maar we raden toch aan om voor uw vertrek navraag te doen bij uw luchtvaartmaatschappij omdat de normen inzake handbagage steeds kunnen gewijzigd worden.

Zie handbagagenormen per luchtvaartmaatschappij

Product dimensions

* De vermelde afmetingen per luchtvaartmaatschappij zijn de buitenafmetingen in centimeter, inclusief handvatten, wielen, zijvakken en andere externe onderdelen. De metingen van het volume, de afmetingen en het gewicht worden uitgevoerd in de labs van Samsonite met behulp van procedures waarbij toleranties tot 1,5 cm bij de afmetingen en 5 % bij het gewicht en volume niet kunnen worden uitgesloten.

10% off