Tumi Alpha Bravo Rugzak 15" Midnight Navy/Khaki

€ 590,00
Kleur

 Niet in voorraad.

Verkocht en verzonden door Tumi

Levering en retours

Productinfo

Garantie 5 jaar beperkte wereldwijde garantie
Model Rugzak
Materiaal Textiel/ Ballistisch Nylon
Kleur Midnight Navy/Khaki
Lengte 40.5 x 18.5 x 35.5 cm
Gewicht 1.27 kg
SKU 142492-A052

Meer informatie

Deze rugzak laat goed zien hoe praktisch de Alpha Bravo-collectie is ontworpen. De tas is gemaakt van duurzaam ripstopmateriaal, geïnspireerd op de parachutestof die ze in het leger gebruiken. Deze tas voor iedere dag is zowel modern als veelzijdig. Het is de ideale tas voor mee naar het werk of naar school, maar u kunt er ook rustig verder mee op reis. Met de rits creëert u extra ruimte en in de verschillende vakken bergt u al uw spullen georganiseerd op. Van uw laptop tot uw telefoon: u draagt alles comfortabel met u mee. De lussen aan de binnen- en buitenkant maken de veelzijdigheid compleet en zorgen ervoor dat u de tas kunt combineren met TUMI+-accessoires. Deze accessoires worden afzonderlijk verkocht.

Alpha Bravo biedt robuuste, maar verfijnde items die u net zo makkelijk meeneemt naar kantoor als naar activiteiten in de buitenlucht.

Kenmerken

Buitenkant
Categorie Softsided
Binnenkant
Afmetingen laptopscherm 15"

Productbeoordelingen worden beheerd door een derde partij om de authenticiteit en de naleving van onze richtlijnen voor beoordelingen en recensies te controleren.