When Business meets City Breaks

Wanneer zakenreizen
en citytrips samenvloeien

Een zakenreis kan u met een dubbel gevoel opzadelen. Zeker, het is altijd fijn om eventjes weg te zijn van het kantoor en een nieuwe stad te verkennen. Maar zodra u uw vlucht hebt gehaald, door de beveiligingscontrole bent geraakt, al de juiste handen hebt geschud en die overtuigende presentatie hebt gegeven, is het vaak alweer tijd om terug te keren naar huis.

The ‘Bleisure’ trend

Maar nu is er een nieuwe trend voor zakenreizigers zoals u: ‘bleisure’. Het concept is eenvoudig: neem een paar dagjes vrij na afloop van uw zakenreis en brei een citytrip in New York aan uw congres of beleef na uw strategievergadering een unieke vakantie in Dubai.

Geen beter moment om een paar dagjes vakantie te nemen dan wanneer uw bedrijf u op het vliegtuig naar een van de meest fantastische steden ter wereld heeft gezet! Steeds meer zakenreizigers zien het niet meer zitten om helemaal naar Canada te vliegen om alleen hun hotelkamer en de binnenkant van een congrescentrum te zien. En al evenmin om het vliegtuig naar te Spanje nemen om de hele dag in een muffe beurshal door te brengen. Beschouw zakenreizen als een mooie kans om uw reishorizonten te verruimen!

Als u ook op de kar van de bleisuretrend springt, dan hebt u bagage nodig die vlotjes de overgang van werk naar fun maakt.

Zilver City Drift Laptop Backpack

City Drift Laptoprugzak

Met de City Drift Laptoprugzak bent u op alles voorbereid. De afzonderlijke vakken voor uw laptop en tablet zijn perfect om uw werkmateriaal te beschermen, terwijl u de rugzak dankzij een ingebouwde slimme hoes over de handgreep van uw koffer op wieltjes schuift voor meer comfort onderweg. Ideaal voor citytrippers en de perfecte aanvulling op de vederlichte Herolite Spinner handbagagekoffer op 4 wieltjes van American Tourister. Het ideale duo voor een kort maar leuk bleisurereisje!

Goud Samsonite Paradiver Light Backpack

Samsonite Paradiver lichte rugzak

Ga van vakbeurs naar vrijuit ontdekken met de Paradiver lichte rugzak. Een elegant en toch sportief design maakt van deze coole, comfortabele rugzak de ideale keuze voor zowel zakelijke als plezierreizen. Combineer hem met de Neopulse Spinner handbagage van Samsonite voor een stijlvol en toch bijzonder handig bagageduo!

Platinum Tumi: Alpha Bravo Reflective messenger bag

Tumi: Alpha Bravo Reflective messenger bag

The messenger bag is an all-time commuter classic – whether you’re catching the tube to work or flying to the other side of the world. This durable, understated bag from Tumi comes with a comfortable shoulder strap and an easy-access main compartment to keep your workbook safely to hand. Ideal for a Bleisure trip, the super durable poly-mesh material has a sophisticated sheen suitable for boardroom meetings to hitting the pavements for an afternoon of exploring. Team with the matching cabin sized spinner suitcase for the perfect athleisure aesthetic.

Wanneer zakenreizen en citytrips samenvloeien
https://www.rollingluggage.be/nl/shop-the-look_roll-when-business-meets-pleasure.html
Item# shop-the-look_roll-when-business-meets-pleasure