Mastering the mini break

Een krak in uitstapjes

Zo plant u het perfecte weekendje weg

We moeten er allemaal zo nu en dan eens tussenuit. Een korte vakantie is dan ideaal om de batterijen op te laden. Zo zijn we klaar voor een nieuwe drukke werkweek. Twee of vier dagen, in binnen- of buitenland ... Zo plant u het perfecte uitje en wordt uw volgende weekendje weg echt onvergetelijk!

In binnen- of buitenland?
Uw eerste grote beslissing: blijft u in België of zoekt u meer exotische oorden op? Een goedkoop weekendje weg binnen Europa is niet zo moeilijk te organiseren. Maar als u het liever wat dichter bij huis zoekt, dan kan een 'staycation' ook heel leuk zijn! Er zijn zoveel mooie plekjes in eigen land om te verkennen dat een weekendtrip in België vaak de perfecte keuze is. Dichter bij huis blijven is gewoonlijk goedkoper dan een vliegtuigreis maken en u bent ook minder lang onderweg ... Meer tijd om te ontspannen dus!

Wat doen
De volgende keuze ... Zin in een weekendje Antwerpen of eerder in een luxueus verwenweekend in Spa? Staat er een romantisch reisje naar Brugge op het programma of gaat u liever fietsen in het groene Limburg? Stuk voor stuk fantastische opties ... Maar als u écht de batterijen wilt opladen, gaat er niets boven een weekendje wellness! België heeft enkele prachtige kuuroorden, zoals die van Grimbergen, Chaudfontaine en uiteraard Spa. Kies uw favoriete bestemming uit en vertrek op een heerlijk, welverdiend verwenweekend!

Uw koffers pakken
Een weekendje weg moet aangenaam zijn. Hou uw bagage dus licht, maar efficiënt. Probeer het evenwicht te vinden tussen er goed uitzien en u goed voelen. Pak dus niet alleen uw favoriete jurkje of chicste hemd in, maar denk ook aan een extra warm laagje en iets voor als het regent. Ook de juiste schoenen zijn van het grootste belang. In die hakken ziet u er misschien fantastisch uit, maar wie een nieuwe stad verkent, legt heel wat kilometers te voet af! En uw laptop? Laat die thuis.

En last but not least: u hebt bagage nodig waarmee u de show steelt.

Zilver Lipault Lady Plume Duffle Bag

Lipault Lady Plume Reistas

Elegant, sober en perfect voor een luxueus weekendje weg: achter het aantrekkelijke design van deze reistas van Lipault schuilt een handige inhoud van 50 liter.

Goud Samsonite Paradiver Light Duffle Bag

Samsonite Paradiver lichte reistas

De Paradiver was nooit eerder zo licht. Draag hem aan de hand als een reistas of trek hem als een koffer achter u aan op de soepel rollende wieltjes. Chic genoeg voor een wellnessweekend en handig genoeg voor een trip naar de natuur.

Platina Pembroke Duffle Bag

Hartmann Pembroke Reistas

Het zit 'm allemaal in de details, zeker bij de Pembroke collectie van Hartmann. De Pembroke reistas werd in Italië gemaakt van het fijnste kalfsleder. Een prachtig ontworpen stuk bagage dat elk weekendje weg een vleugje luxe meegeeft.

Een krak in uitstapjes
https://www.rollingluggage.be/nl/shop-the-look_mastering-the-mini-break.html
Item# shop-the-look_mastering-the-mini-break